Wat ouders zeggen

Mijn naam is Henk Kluft, 32 jaar en geboren in Kerkdriel. In 2008 getrouwd met Wendy Verhoeven en nu woonachtig in Ammerzoden. Beiden zijn we werkzaam bij Preventief EHBO, BHV en VCA opleidingen in Hedel.

Op 17 april 2012 werd Luuk geboren. Meteen vanaf de eerste keer dat hij mee mocht naar het intake gesprek vond hij Dikkertje Dap fantastisch. Ook de keer daarna toen hij voor het eerst de hele ochtend “alleen” moest blijven, hebben we geen traantje gezien. Soms was hij zelfs zo enthousiast dat er geen kus of knuffel meer vanaf kon, maar alleen nog snel een zwaai.

Het is altijd mooi om te horen wat hij allemaal heeft meegemaakt op een dag. Vooral het buitenspelen met de "superfiets" en schminken vindt hij erg leuk.

Over een paar maanden wordt Luuk 4. De volgende mijlpaal in zijn leven, de kleuterschool! Ik hoop dat hij het daar net zo naar zijn zin heeft als nu.

23 juni 2014 werd Luuks zusje Evi geboren. Over een half jaartje mag Evi naar Dikkertje Dap. Als we Luuk ophalen en Evi is er bij dan duikt ze meteen de speelhoek in of klimt op de glijbaan. Het lijkt er dus op dat het ook voor Evi een feest gaat worden om bij Dikkertje Dap te spelen.

 

Wilt u uw ervaringen en/of die van uw peuter delen met andere ouders? Wij vinden het erg leuk als u dan een stukje tekst met vermelding van de desbetreffende locatie en de (voor-)naam van u en uw peuter stuurt naar info@peuterspeelzalen-maasdriel.nl. Alvast heel hartelijk bedankt voor het delen!